| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
golas
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 2:33 pm Temat postu: Przed sezonem cz.2 |
|
|
Piszemy tylko i wyłącznie na temat. Każda bzdurna polemika będzie odpowiednio traktowana. W przypadku, gdy znów zaczniecie sobie wszyscy cisnąć ponownie zablokujemy forum
Nie może być tak, że jeszcze kilka lat temu w tym dziale wypowiadało się kilkudziesięciu ludzi i potrafili dyskutować na poziomie, a teraz 3-4 osoby prowadzą jakąś prywatną przepychankę zniechęcając swoimi głupawymi postami pozostałych do wzięcia udziału w rozmowie. Jak się komuś nie podoba to niech tu nie wchodzi.
To tyle tytułem wstępu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
mati_gks

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 3:06 pm Temat postu: |
|
|
Więc bez zbędnej gadki zapytam. Dzisiaj treningi mięli wznowić nasi kadrowicze, dlatego domyślam się, ze powinna się w końcu wyjaśnić sprawa Kotlorza. I tu ukłon w stronę Patrycji, będzie dzisiaj jakaś informacja dot. Michała i może trenera(?)  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Damian2 ostrzeżenie 1
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 3:07 pm Temat postu: |
|
|
| To ja bym może zapytał czy jest ktoś zorientowany czy Michał pojawił się dzisiaj na treningu, bo z tego co się orientuje dzisiaj już powinien być, oczywiście o ile nie zmienił barw klubowych... |
|
| Powrót do góry |
|
marcin81 BAN
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 3:10 pm Temat postu: |
|
|
| Tak,na dzisiejszym treningu pojawili się już kadrowicze tj. - Marian Csorich,Michał Kotlorz,Tomasz Proszkiewicz i Adam Bagiński.Info pewne.Pzdr. |
|
| Powrót do góry |
|
Patrycja

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o trenera to mogę Wam powiedzieć, ze na pewno nie będzie nim Jan Neliba - w tamtym tygodniu został szkoleniowcem hokeistów HC Presov.
http://www.hc07.sk/?c=s&i=aktuality _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Damian2 ostrzeżenie 1
|
|
| Powrót do góry |
|
marcin81 BAN
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 7:39 pm Temat postu: |
|
|
Martwy my się lepiej o własne podwórko. . . A co do coacha to skoro odpadł nam Neliba to zostaje Sejba.No i elegancko  |
|
| Powrót do góry |
|
GUMAGKS

|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 1:01 pm Temat postu: |
|
|
| A mi się wydaje, że trenera szukamy za Bałtykiem. |
|
| Powrót do góry |
|
marcin81 BAN
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 3:07 pm Temat postu: |
|
|
| Dowiedziałem się dzisiaj,że asystentem naszego nowego coacha będzie gość pochodzący z Krynicy,ostatnio trener w Krk.Najpewniej chodzi o Dominika Salamona.Wieczorem powinien być news na oficjalnej. |
|
| Powrót do góry |
|
alba

|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 4:31 pm Temat postu: |
|
|
No to przynajmniej wiemy kto drugim trenerem, zawsze zda jakiś raport pierwszemu, a tego to pewnie szybko nie poznamy...
pzdr |
|
| Powrót do góry |
|
kaka4587
|
|
| Powrót do góry |
|
M.G. ostrzeżenie 1
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 8:25 pm Temat postu: |
|
|
| W kwestii zaciągów i asystenta to krynicki trend się sprawdza. Myślę,że jeśli chodzi o Dominika to jest to ciekawe pociągnięcie. Zna Tychy (nie tylko miasto) a i na hokeju zna się nie najgorzej. Nie bardzo podniecam się tymi transferami sosnowiecko-sanockimi bo jedyny Bóg wie jak sie to zakończy. Oczywiście to tylko MOJE zdanie. Dla mnie jedynym wykładnikiem powinien być potwierdzony budżet przed sezonem. Co uda się dorzucić to można w swoim czasie wykorzystać ale kupuję nie wirtualnie a wedle możliwości. W tej kwestii ogromny szacunek i gratulacje dla szefostwa Sanoka i Sosnowca, pod warunkiem,że nie pękną ..to będzie ciekawie. Aha...jesli chodzi o pierwszego trenera u nas , czy to jest ważne?? |
|
| Powrót do góry |
|
marcin81 BAN
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 8:39 pm Temat postu: |
|
|
| Panie Michale myślę,że pańską ironię podziela zdecydowana większość kibiców GKS-u Tychy. . . Ja oczywiście również.Ale wiem z pewnego źródła,że coach będzie znany w piątek lub poniedziałek.Tym razem już na 100%. |
|
| Powrót do góry |
|
M.G. ostrzeżenie 1
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 8:41 pm Temat postu: |
|
|
| Marcin81...a jest jakis wybór??? |
|
| Powrót do góry |
|
Tomaff

|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 8:44 pm Temat postu: |
|
|
co do drugiego trenera to dobre pociagniecie choc wydaje mi sie ze ciut za pozno... skoro człowiek ten trenował rezerwy Cracovii to musi miec duzą wiedze odnosnie zawodnikw grających w I lidze i moglby wskazac jakis mlodych dobrze zapowiadajacych sie graczy z klubow z ktorymi rywalizował (na przykladzie Witeckiego widac ze warto tą drogą pojsc). _________________ -> http://pl.youtube.com/watch?v=Yu1sI3_upYI <- |
|
| Powrót do góry |
|
|