| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kszyho

|
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 1:25 pm Temat postu: Pytania, problemy... |
|
|
Czy typer będzie miał formę taką jaka jest w regulaminie (czyli jak dotychczas) czy tylko będzie się to ograniczało do wpisania dokładnego wyniku w te puste okienka?
No chyba, że właśnie w związku z testowaniem u mnie działa tylko taka opcja a u innych jest rozszerzona.  |
|
| Powrót do góry |
|
golas
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 3:50 pm Temat postu: |
|
|
typer ograniczy sie do podawania wynikow, system powonien odroznic czy ktos podal dokladny wynik (extra 2pkt) czy wskazal tylko poprawnie zwyciezce/remis (1 pkt)
testy maja wszystko wyjasnic, oczywiscie regulamin zmieni sie tym samym w pewnych pkt. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
koziolek
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 6:09 pm Temat postu: |
|
|
| w dalszym ciagu nie moge dokonac aktywacji konta - prosze o pomoc |
|
| Powrót do góry |
|
fprzem

|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 12:04 pm Temat postu: |
|
|
nie można już zatypować dzisiejszego meczu z godz. 17 oraz jutrzejszego z godz. 10 aktualnie mamy godz. 13.03 |
|
| Powrót do góry |
|
golas
|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 12:52 pm Temat postu: |
|
|
z tego co pamietam system wylacza mozliwosc typowania na 24 godziny przed danym meczem... taka mala mobilizacja o ktorej zapomnialem napisac sorki _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Mako ostrzeżenie 1
|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 8:29 pm Temat postu: |
|
|
| Mam nadzieję, że w sezonie nie będzie takiego warunku, połowa typów jest oddawana w dniu meczu. |
|
| Powrót do góry |
|
fprzem

|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 8:13 am Temat postu: |
|
|
jeszcze jest trochę czasu, ale poruszę kwestię pkt. w typerku, ja bym proponował tak (w systemie obstawiania dokładnego wyniku):
- trafiony zwycięzca meczu 1 pkt.
- trafiony zwycięzca z dobrą różnicą bramek (o ile system ją będzie liczył) 2 pkt
- trafiony zwycięzca z dokładnym wynikiem 3 pkt.
- remisy: 1 pkt. + 2 pkt. za dokładne trafienie
Proponował bym jeszcze wprowadzinie pewnych uatrakcyjnień w postaci:
- zwycięzca (lub pierwsza trójka) rundy - drobna nagroda, jeśli da sie to załatwić ( np. gratisowy bilet na mecz, kupon na darmową pizze, udział w ewentualnym konkursie strzeleckim o ile będzie ... podawanie krążków z za bramki lub wczasy na Jajorce ...
- w klasyfikacji generalnej nagrodzić więcej graczy niż tylko pierwszego
( ewentualnie wprowadzić drobną jednorazową składkę typujących przeznaczoną na jakieś nagrody np. 5 zeta -a ilość zrobi swoje-)
Co na to organizator  |
|
| Powrót do góry |
|
19orel71
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:47 am Temat postu: |
|
|
tez nie mam tej urozmaiconej wersji  |
|
| Powrót do góry |
|
kaszol

|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 11:05 am Temat postu: |
|
|
witam. mam problemy z zalozeniem konta na Lidze typera. czy to wynik jakis klopotow bo nie wiem o co chodzi. w koncu chciałbym przeciez poprawic moje 8 miejsce z poprzedniego sezonu pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
kszyho

|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 5:25 pm Temat postu: |
|
|
| W związku z tym, że sezon się zbliża wielkimi krokami chciałbym sie upewnić jak będzie wyglądało punktowanie. Czy punkty będą tylko za dokładne wyniki czy też jak w poprzednich sezonach punktowane będą różnice bramek. |
|
| Powrót do góry |
|
golas
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 7:31 pm Temat postu: |
|
|
1 pkt za wskazanie zwyciestwa/remisu + 2 pkt za trafienie wyniku _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Tomaff

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 2:08 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie czemu nie mozna typowac jutrzeszej kolejki? przeciez jeszcze nie jest 24 godziny przed rozpoczeciem...
----------------
edit:
ok juz wszysko ok, dzieki. _________________ -> http://pl.youtube.com/watch?v=Yu1sI3_upYI <-
Ostatnio zmieniony przez Tomaff dnia Czw Wrz 06, 2007 2:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
golas
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 2:16 pm Temat postu: |
|
|
dobre pytanie powinno juz dzialac... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
coor
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 8:36 am Temat postu: |
|
|
| Chcialem zatypowac dzis pierwszy mecz i co? Juz nie mozna. Ech :/ Mam sobie przypomnienie w komorce ustawiac?? Nie mozna naprawde zrobic zamkniecia typowania na godzine czy tez tuz przed meczem? |
|
| Powrót do góry |
|
golas
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 2:11 pm Temat postu: |
|
|
czytaj regulamin to wszystkiego sie dowiesz, dobry pomysl z ta komorka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
|