ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum forum.gkstychy.com.pl Strona Główna » II Liga i Futsal

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Kibice cz.2 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 54, 55, 56  Następny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pietrek84
FTP na 100% ostrzeżenie nr 2

PostWysłany: Czw Mar 04, 2010 6:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

prezentacja nie wyszla najlepiej ale jest szansa szybkiej poprawy :

PANOWIE PEŁNA MOBILIZACJA !!!! JUZ JUTRO NAJWAZNIEJSZY MECZ HOKEJA JAK DO TEJ PORY W TYCHACH W TYM SEZONIE!!!
POKAZMY góralom TYSKI CHARAKTER!!!
DOPING MUSI BYC NA WIECEJ NIŻ 100% !!!
BARWY OBOWIAZKOWO !!!
STWÓRZMY CHWILE KTORE ZOSTANA NA DŁUGO W NASZEJ PAMIECI !!!

Ludzie ktorzy maja zamiar przyjsc do młyna proszeni sa zeby zjawic sie jak najszybciej !!! juz podczas rozgrzewki musimy pokazac sie z dobrej strony , a dla podhala pare nieprzyjemnosci wypada pokrzyczec Wink
tyszanin72

PostWysłany: Czw Mar 04, 2010 7:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mi się wydaję, że prezentacja drużyny nie powinna być tylko wstawką do meczu futsalu. Sama prezentacja trwała zbyt krótko i nawet nie było czasu żeby trener Smyła i prezes Jachym powiedzieli kilka słów do kibiców. Według mnie prezentacja drużyny to powinien być godzinny spektakl. A jak powinien wyglądać? To już kwestia do uzgodnienia.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
greenblackred

PostWysłany: Pią Mar 05, 2010 6:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Orientuje się ktoś jak będzie z kibicami gości u nas na wiosnę? Dalej remont?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
starszyczlowiek

PostWysłany: Pią Mar 05, 2010 6:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak dalej "remont"
Powrót do góry
tyszanin72

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 12:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ten ,,remont" jest tak kosztowny i czasochłonny, że będzie trwał kilka lat..
Powinni nas postraszyć odebraniem licencji z powodu braku sektora dla gości, moze wtedy cos by drgnęło.
Powrót do góry
golas

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 2:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a skad masz info ze dalej remont?? bo ja np wiem ze tego typu patent juz nie przejdzie i sektor gosci musi byc gotowy na lige

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 4:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze by było gdyby ten sektor był gotowy. Nie od dzis wiadomo że mecze na których są kibice gości są bardziej atrakcyjne i zwiększaja frekwencje na trybunach. Miejmy nadzieję, że kibice z Częstochowy, Radzionkowa i być może z Grudziądza będą mogli do nas przyjechac.
Powrót do góry
starszyczlowiek

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 4:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

golas napisał:
a skad masz info ze dalej remont?? bo ja np wiem ze tego typu patent juz nie przejdzie i sektor gosci musi byc gotowy na lige

pożyjemy, zobaczymy, dostałem taką informację skoro jest nieaktualna to sory za zamieszanie i wprowadzanie w błąd.
Powrót do góry
golas

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 4:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spoko, ja dostalem inna stad wypadalo zapytac Razz

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 10:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O dzisiejszym futsalu.
Najpierw co mi się nie podoba:

"Panowie! Ogarnijcie się kur*a!" - jak to mawia pewien miły i sympatyczny człowiek... Jak przychodzicie na mecz, to można zostać do końca, a nie: drużynie nie idzie, to po pierwszej połówce wypierniczamy w pizdu! "Czy grasz dobrze czy źle, ja i tak kocham Cię!". Więc moja rada jest taka: jak macie zdupiać za każdym razem, kiedy dostajemy dwie bramki w plecy, to sobie może darujcie ten futsal, bo to też jest GKS i chłopakom z hali też trzeba pomagać dopingiem (jak już się za to zabraliśmy, to głupio by wyszło, gdybyśmy sobie teraz dali spokój).
Co mi się podobało.
"W pewnym śląskim mieście" nawet, nawet nam kilka razy wyszło, ale tutaj MUSI być bęben, koniec kropka.
"GKS to tyska drużyna" - bardzo dobrze, chyba najlepiej jak dotąd. Druga zwrotka wprowadziła taki bardzo bojowy nastrój "a na butach mamy wroga krew..." i pociągnęliśmy to (już w okrojonym składzie po dezercji niektórych) dość długo i głośno.
Znowu bardzo spodobało mi się zachowanie piłkarzy, którzy mimo wysokiej porażki po której mogli czuć się załamani, podeszli do nas i podziękowali nam za doping. Piłkarze Hurtapu też ładnie się zachowali, bo również nam tam coś poklaskali, co świadczyć może o tym, że jesteśmy jednym z niewielu miast, które prowadzi doping na futsalu i to się podoba nawet drużyną przyjezdnym.
I jeszcze jedna uwaga. Jeżeli nie robimy parcia na futsal, czyli nie ma akcji "trening dopingu edycja n-ta" i jest mniej osób do śpiewania, to zbierajmy się i ubijajmy w gęstą grupę na jednym sektorze, nie rozwalajmy się na siłę koniecznie na te dwa sektory. Będzie nas mniej, ale dzięki temu, że jesteśmy blisko siebie będzie lepsza jakość i słyszalność naszego śpiewu.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
tyski71

PostWysłany: Pon Mar 08, 2010 8:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Master napisał:
WCHODZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.szaliki.fora.pl/informacje-dla-wszystkich,6/pomoc-dla-kolegi-z-forum,5305.html
W jakim celu ? I po co krzyczysz?
Powrót do góry
Master

PostWysłany: Pon Mar 08, 2010 8:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wypowiadam sie na ten temat, chcecie komus pomóc to wejdzcie i przeczytajcie !!
Powrót do góry
Stanlej

PostWysłany: Pon Mar 08, 2010 10:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PANOWIE ZA NIECAŁE DWA TYGODNIE MECZYK Z RAKOWEM. JUŻ DZIŚ NAMAWIAĆ WSZYSTKICH BY INAUGURACJA RUNDY W TYCHACH WYPADŁA W DOBREJ LICZBIE. KIEDYŚ MECZE Z RAKOWEM BYŁY DLA NAS JEDYNĄ ODSKOCZNIĄ OD WIOSEK. NAMAWIAĆ WSZYSTKICH BY BYŁO JAK ZA STARYCH DOBRYCH CZASÓW Very Happy

I troszkę historyczny plakacik na meczyk ( kiedyś tylko takie się robiło )

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Jedrzejtychy

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 8:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wie ktoś ile bedzie kosztował wyjazd do słubic.I czy wogule bedzie organizowany. pozdro
pietrek84
FTP na 100% ostrzeżenie nr 2

PostWysłany: Czw Mar 11, 2010 11:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PANOWIE PEŁNA MOBILIZACJA !!! SEZON HOKEJOWY JESZCZE SIE NIE SKONCZYŁ !!! POKAZMY LUDZIOM ZE W TYCHACH JEST NAJLEPSZA ATMOSFERA NA HOKEJU !!! GRAMY Z ODWIECZNYM RYWALEM !!!
GKS TYCHY - Zagłebie Sosnowiec PIATEK godz 17:00
na młynie zbieramy sie od godz 16:30
KAZDY W BARWACH !!!

------------------------------------------------

Drużyna żaków MOSMU-u Tychy oraz Górnośląski Klub Sportowy "GKS Tychy" pragną serdecznie zaprosić na mecz charytatywny pod nazwą "Urodziny Nikodema".
Koledzy z drużyny chcą uczcić pamięć tragicznie zmarłego w 2004 roku Nikodema Orłowskiego. Był on zawodnikiem tyskiej drużyny Panter. Zebrane podczas meczu środki zostaną przekazane na budowę Hospicjum im. Kalista w Tychach.
Oprócz młodych zawodników MOSM-u uczestnikami meczu będą byli i obecni zawodnicy GKS Tychy między innymi: Arkadiusz Sobecki, Artur Ślusarczyk, Piotr Sarnik, Andrzej Gretka, Krzysztof Śmiełowski czy Michał Elżbieciak.
Do wylicytowania będą również koszulki GKS Tychy oraz Mariusza Czerkawskigo.
Mecz odbędzie się 29.03.2010 o godzinie 18:00. Wstęp bezpłatny - datki będą zbierane podczas spotkania do puszek. Serdecznie zapraszamy!

--------------------------------------

ZBIERAMY NAKRETKI !!!

kibice tyskiego GKS-u dalej wspieraja inicjatywe Centrum Integracji Niepełnosprawnych (CIN) w Gliwicach, które ogłosiło akcję pomocy dzieciom ze schorzeniami ruchowymi. Zbieramy wszelkiego rodzaju plastikowe nakrętki (woda mineralna, mleko, sok, pasta do zębów, płyn do prania itp.), niezbędne do zakup sprzętu rehabilitacyjnego dla najbardziej potrzebujących dzieci.
Dziękujemy za każdą zakrętkę. Pamiętajcie, że nawet taki drobny gest dla kogoś może okazać się zbawienny. Nakrętki prosimy oddawać do stoisk z pamiątkami klubowymi!!!

----------------------------------------

Stwórzmy wspólnie dobrą markę i modę na GKS TYCHY!!!
nie tylko na trybunach jestesmy przedstawicielami Naszego Ukochanego Klubu!!!
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.gkstychy.com.pl Strona Główna » II Liga i Futsal Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 29 z 56

Skocz do: