| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kriss ostrzeżenie 1
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z Tobą Tyszanin72. Jest juz 3 marzec i co? ECHO!!! _________________ Hanysy Górą!!! |
|
| Powrót do góry |
|
trusk
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 9:49 pm Temat postu: |
|
|
ja powiem tak(żartem)skoro mamy czekac do 2014 to po co??podobno w 2012 ma byc koniec swiata Euro w Polsce...a tak poważnie to jak sie ktos nie wkurw...i nie zrobi z tym porządku to będziemy czekać i czekać,i będa przekłądać i tak do usranej śmierci!! _________________ GKS TYCHY- Górny Śląsk |
|
| Powrót do góry |
|
Kriss ostrzeżenie 1
|
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 1:25 pm Temat postu: |
|
|
Bylem w czoraj przejazdem w Kielcach i postanowilem zobaczyc ich stadion. Szczerze mowiac w porownaniu z naszym obecnym to jest fajny, ale nie chcialbym aby taki powstal w Tychach. Widzialem takie stadiony jak BVB Borussia Dortmund, FC Leicester City i ten Korony to wielka kapa. Wiem ze to Polska a nie Niemcy czy Anglia, ale mysle ze stac nas cos lepszego. _________________ Hanysy Górą!!! |
|
| Powrót do góry |
|
Marks
|
|
| Powrót do góry |
|
Doki ostrzeżenie 1

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 10:23 pm Temat postu: |
|
|
Wreszcie jakiś konkret Brawa dla mgra inż. Dziuby ^^ _________________ G Ó R N I C Z Y K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
 |
|
| Powrót do góry |
|
Stanlej

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Myślę że będziecie bardzo zadowoleni gdy zobaczycie wizualizacje stadionu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Marks
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 10:30 pm Temat postu: |
|
|
| Stanlej napisał: | Myślę że będziecie bardzo zadowoleni gdy zobaczycie wizualizacje stadionu  |
Mam nadzieję, że to nie jest ironia wizualizacja będzie we wtorkowym TT czy trzeba się kopsnąć do Urzędu ? |
|
| Powrót do góry |
|
Igor

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Świetnie, nie mogę się doczekać . Wiadomo mniej więcej kiedy możemy się jej spodziewać? |
|
| Powrót do góry |
|
SZymon4587

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 11:10 pm Temat postu: |
|
|
| Ta firma co wygrała przetarg to jakie już stadiony budowała lub modernizowala;>?? |
|
| Powrót do góry |
|
tpwbastek
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 11:19 pm Temat postu: |
|
|
wizualizacje sa dostepne w um tychy - dzial zamowien publicznych
link do firmy ktora wygrala
http://www.perbo-projekt.pl/projekty.htm
kolego marx - nie , to nie ironia , jest piekny _________________ przez lata nie zaginal , na wieki bedzie trwal - G K S |
|
| Powrót do góry |
|
Rafał_GKS

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 11:56 pm Temat postu: |
|
|
| Stanlej napisał: | Myślę że będziecie bardzo zadowoleni gdy zobaczycie wizualizacje stadionu  |
dokładnie jak dla mnie będzie to najładniejszy 15 tysięcznik w Polsce _________________ KRÓLOWIE ŚLĄSKA GKS TYCHY POLSKA
http://www.hockeyarena.net/index.php?ref=141067 ZAPRASZAM DO GRY |
|
| Powrót do góry |
|
tyszanin72

|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 2:03 am Temat postu: |
|
|
Ja tu czegoś nie rozumiem. Wczesniej mówiono, że miał to byc przetarg na wybór projektanta. Więc jak to możliwe, że ledwo wybrano projektanta, a już jest wizualizacja stadionu? Cena projektu to 1 mln 770 tys. zł, więc chyba najpierw miasto musi wpłacic tej firmie te pieniądze, a dopiero potem oni powinni zrobic projekt. Naprawdę bardzo mnie cieszy, że coś ruszyło, ale mógłby mnie ktoś oświecić jakim cudem już jest wizualizacja skoro ta firma jeszcze do niedawna nie wiedziała, że wygra przetarg.
P.S. Nie żebym się czepiał, chodzi mi tylko o to czy wszystko odbyło sie zgodnie z ustawą o zamówieniach publicznych, żeby nie było pózniej żadnych odwołań, unieważnień czy innych takich. |
|
| Powrót do góry |
|
Trójkolorowy ostrzeżenie 1

|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 6:21 am Temat postu: |
|
|
Tak jak napisali wyżej jeśli powstanie takie coś jak na projekcie to będzie najładniejszy 15tys stadion w Polsce, bardzo ładny projekt. _________________ GKS Tychy Ultras TNG'03
GKS Tychy to właśnie MY !! |
|
| Powrót do góry |
|
golas
|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 8:36 am Temat postu: |
|
|
wypada miec tyraz nadzieje ze zaden ciul nie bedzie skladal protestow, bo wtedy znow sie przedluzy wszystko.
tyszanin72 - zrobienie wizualizacji to prosta sprawa bo wszystkie szczegolowe elementy sa ukryte "machniesz kilka razy myszka" i gotowe, dopiero produkcja planow szczegolowych wszystkich skladowych stadionu zajmuje mnostwo czasu _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
tpwbastek
|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 9:53 am Temat postu: |
|
|
po podpisaniu umowy ( w tym przypadku U M . - Perbo projekt ) maja oni 6 miesiecy na wykonanie projektu budowlanego
kolego tyszanin 72 - do pierwszego podejscia ws. wykonania wizualizacji zglosilo sie 16 firm , na koniec pozostaly 4 to wlasnie te ktore dotrwaly do konca i ktore przedstawily juz wczesniej swoje wizualizacje ( UM . przedstawil szczegolowe kryteria jakie maja byc spelnione na nowym obiekcie ) teraz nastapil etap koncowy - wybor firmy ktora zwyciezyla
tutaj masz link
http://bip.umtychy.pl/pokaz.php?plik=Ogloszenie_o_wyniku_postepowania_001.pdf&kat=przetargi
wyglada to ze obylo sie to wszystko zgodnie z prawem _________________ przez lata nie zaginal , na wieki bedzie trwal - G K S |
|
| Powrót do góry |
|
|