| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sobal

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 9:22 am Temat postu: |
|
|
| chudros napisał: | | no to szkoda że taka informacja jest dopiero po "zakończeniu akcji" |
W regulaminie akcji, który jest dostępny od początku na forum, oficjalnej i nieoficjalnej stronie pisze:
6. Akcja wyglądać będzie następująco:
- O terminie oraz miejscu ich wręczenia poinformujemy po zakończeniu akcji tj. po 15 września na stronie internetowej gkstychy.info, gks-tychy.pl oraz na meczach GKS Tychy i forum.
7. Sposoby wpłacania pieniędzy:
Wpłaty za dany miesiąc przyjmowane są do 15 dnia następnego miesiąca – czyli np. za czerwiec wpłacamy do 15 lipca. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
chudros
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 12:06 pm Temat postu: |
|
|
| sobal napisał: | | chudros napisał: | | no to szkoda że taka informacja jest dopiero po "zakończeniu akcji" |
W regulaminie akcji, który jest dostępny od początku na forum, oficjalnej i nieoficjalnej stronie pisze:
- O terminie oraz miejscu ich wręczenia poinformujemy po zakończeniu akcji tj. po 15 września na stronie internetowej gkstychy.info, gks-tychy.pl oraz na meczach GKS Tychy i forum.
Wpłaty za dany miesiąc przyjmowane są do 15 dnia następnego miesiąca – czyli np. za czerwiec wpłacamy do 15 lipca. |
akcja trwa od....do 31 sierpnia - taki był zapis więc nie mydl oczu
a o wynikach to i 15 listopada moga byc informacje |
|
| Powrót do góry |
|
sobal

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli dla Ciebie jest to mydlenie oczu to trudno. Mimo wszystko dzięki za dokonanie wpłat.
Regulamin jest taki sam od początku trwania akcji i co miesiąc wpłaty przyjmowane są do 15 dnia następnego miesiąca. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Cypis

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 12:23 pm Temat postu: |
|
|
| chudros napisał: | | sobal napisał: | | chudros napisał: | | no to szkoda że taka informacja jest dopiero po "zakończeniu akcji" |
Wpłaty za dany miesiąc przyjmowane są do 15 dnia następnego miesiąca – czyli np. za czerwiec wpłacamy do 15 lipca. |
akcja trwa od....do 31 sierpnia - taki był zapis więc nie mydl oczu
a o wynikach to i 15 listopada moga byc informacje |
widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem za czerwiec placilo sie do 15lipca, za lipiec do 15 sierpnia, a za sierpien placi sie do 15 wrzesnia !! !! !! po tym terminie zostana ogloszone wyniki bo niektorzy placa przez banki, poczte i kasa troche splywa na konto. |
|
| Powrót do góry |
|
chudros
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 4:19 am Temat postu: |
|
|
| Cytat: | 5. Termin trwania akcji: 1 czerwiec- 31sierpień 2009r.
|
ja czytam ze zrozumieniem, powyższe jest w regulaminie akcji zarówno na oficjalnej jak i na nieoficjalnej,
czyli jednym słowem regulamin jest niejasny i tyle,
bez spamu już
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
dudek

|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 10:14 pm Temat postu: |
|
|
Witam i mam sprawe niestety niebede mogl odebrac smyczki za wplaty to prosze podarowac ja jakiemus kibicowi co chodzi na mecze regularnie a najlepiej z mlodego pokolenia i niech wie ze to za chodzenie na stadion ja otrzymal.To i moze pochwali sie kolegom i koledzy tez zaczna chodzic na mecze  _________________ dudek |
|
| Powrót do góry |
|
ULTRAS TNG'03
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 8:55 pm Temat postu: |
|
|
Pierwszy etap zleconych przez Was zakupów już za nami. Na rzecz opraw kupiliście nam:
2 km materialu
70 puszek farby
12 szpulek nici
60 pedzli
75 walkow
90 folii
25 kuwet
10 papierowych tasm
i inne art. drobne
Podsumowując wydaliście już 4202,5 zl |
|
| Powrót do góry |
|
kibic1971
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 9:26 am Temat postu: |
|
|
Bravo....Czekamy z niecierpliwością na efekty a tym czasem wpadł mi do głowy pomysł...
Zastanawiam się czy nie byłoby dobrym pomysłem aby Grupa ultras część tych środków które zebrała z akcji Trójkolorowy kibic nie przeznaczyła na ulotki o akcji stawiam na swoich i do kazdego biletu wręczyć informacje jak się zarejestrować i o co toczy się gra....już na meczu z Miedzią a już koniecznie na meczu pucharowym z Jaga. Bedzie mnóstwo ludzi wiec może chociaż cześć z nich wejdzie i się zarejestruje...
Do zgarnięcia jest kolejna kasa. a zrobienie ulotki i ksera w b&w to grosze...
http://www.sportslaski.pl/GKS-Tychy-lepszy-od-Katowic,sport-slaski,12028,info.html |
|
| Powrót do góry |
|
Gower

|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 9:57 am Temat postu: |
|
|
Ta akcja "stawiam na swoich" moim zdaniem mocno szemrana....Dla mnie to nic innego jak wyciąganie danych osobowych..
A gdyby tak....
Grupa Ultras podała numer konta... zrobili troszkę drobnych gadżetów (wlepy, specjalne smycze). Jest wielu kibiców którzy chętnie by wspomogli Ultrasów a rozsiało ich po Polsce, świecie... a pewnie wpłacili by co nieco.
A Allegro?.... tam też jest pole do popisu dla ultrasów.... Szaliki, smycze.... koszulki... Cieniutko z takimi gadżetami na Allegro, a w przerwie zimowej można by nad tym pomyśleć !
P.s
na przykład chciałem kupić
http://www.allegro.pl/item848425586_mini_koszulka_gks_tychy_okazja.html
ALE.... gościowi z Siemianowic.... nie dam zarobić na GieKaeSie....
Poczekam aż może.... Ultrasi się czymś takim zajmą?  _________________ Już nie w Tychach..., ale w sercu GKS !...

Ostatnio zmieniony przez Gower dnia Nie Gru 13, 2009 9:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
HopsC

|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 11:03 am Temat postu: |
|
|
Pisałem kiedyś propozycję o tym, że jestem w stanie postawić internetowy fan shop zupełnie za free (można by go podpiąć później np. pod domenę gks-tychy.pl). Plus jest taki, że unikamy w ten sposób wszelkich opłat, które są na serwisach typu allegro. Niestety propozycja znikła w tłumie. W razie zainteresowanie czekam na jakiś odzew  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Mako ostrzeżenie 1
|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 10:04 pm Temat postu: |
|
|
| HopsC napisał: | Pisałem kiedyś propozycję o tym, że jestem w stanie postawić internetowy fan shop zupełnie za free (można by go podpiąć później np. pod domenę gks-tychy.pl). Plus jest taki, że unikamy w ten sposób wszelkich opłat, które są na serwisach typu allegro. Niestety propozycja znikła w tłumie. W razie zainteresowanie czekam na jakiś odzew  |
Samo założenie sklepu nie jest wielką sztuką. Zwłaszcza, jeżeli inwestujemy w marketing wirusowy i nie musimy dbać po pozycjonowanie itp. Gorzej z tym, że przy czymś takim musisz prowadzić już działalność. Musisz opłacać ZUS, podatek dochodowy i szereg innych opłat, które przy takich obrotach, jakich można było by się spodziewać po takim sklepie, po prostu zjadłby by całą marżę, lub wręcz musiał byś dopłacać. |
|
| Powrót do góry |
|
ULTRAS TNG'03
|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 7:23 am Temat postu: |
|
|
Przypominamy iż akcja Trójkolorowy Kibic 2 już trwa.
Pieniądze można już wplacać!!
Dochód zostanie przeznaczony na poprawienie wizerunku trybun poprzez oprawy.
To wy tworzycie dobrą atmosferę na stadionie!!
Bądźcie z nami. W jedności siła!!
Więcej na:
http://forum.gkstychy.com.pl/viewtopic.php?t=1388 |
|
| Powrót do góry |
|
|